Страхил Ангелов Украйна се разпада! Креатурата на американските демократи и касиер

...
Страхил Ангелов Украйна се разпада! Креатурата на американските демократи и касиер
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Украйна се разпада! Зеленски е изправен пред пълна катастрофа

Страхил Ангелов

 

Украйна се разпада! Креатурата на американските демократи и касиер на семейство Байдън Зеленски, който се явява своего рода самовластник в Киев, е изправен пред цялостна злополука. Екипът му се разбяга и даже най-лоялният му паж Кулеба го напусна. В армията зрее неодобрение и съгласно някои източници офицери се готвят за " поход на справедливостта " към Киев.

 

Държавата е публично в положение на фалит и спря заплащанията по дълга си. Ако Европа спре финансовите траншове към неонацистката хунта на изцапания с кръв от глава до пети военнопрестъпник Зеленски, неговата Украйна няма да бъде в положение да изплати даже заплатите на армията и администрацията. 

 

Великата " курска атака ", която командващите украинската войска западни офицери, съгласно мен най-вече английски, започнаха от името на Украйна се провали с гръм и тропот. Украинската войска е изгубила съвсем 8000 души персонален състав и над 500 единици техника в границите на месец и то единствено в Курск! Снабдителните артерии на останалите там войски са напрактика прекратени и цялостната им утилизация наподобява въпрос на време. Другите фронтове са изцяло оголени и там съветската войска напредва съвсем гладко - съпротивата е минимална, особенно на Донбас, където всеки ден се завладяват нови и нови обитаеми места. 

Москва за пръв път изрично съобщи, че всички благоприятни условия за договаряния с Киев са изчерпани поради курската провокация, както и поради непрестанните офанзиви, най-вече с дронове, по цивилни цели на съветска територия в пограничните райони. Това значи, че диалози ще се водят единствено след ПОБЕДА и то не със Зеленски. 
След вчерашния ракетен удар по тренировъчно-обучителен център в Полтава са били убити и доста западни военни инструктори. Проблемът е, че това не са наемници, а натовски военнослужещи, които са нечии татковци, съпрузи и братя, чиято гибел е мъчно да се скрие от обществата в страните, от които те идват на задача в Украйна. А това, повярвайте, е сериозен проблем при към този момент мощно изтънялата поддръжка за Украйна измежду европейските нации, които стартират да изпитват на гърба си следствията от икономическата застоялост поради глобите.

Поражението на Зеленски ще прерасне в политическа злополука за актуалните европейски елити, които почтително обслужваха това безумство наречено " война в Украйна до цялостна победа ". Те стартират на всички места да стават непотребни, осбенно поради икономическите последици от случката. Но по този начин или другояче най-голямата вреда ще понесе политическата клика във Вашингтон, както и задкулисието зад тях. 

Колкото повече напредва съветската войска на Източния фронт, толкоз по-голям става шанса за победа на Тръмп ноември. Най-доброто, което може да се случи е Зеленски да бъде свален от власт преди 5-ти ноември, когато са изборите в Съединени американски щати, да бъде задържан и да стартира да " пее " за финансовите схеми на семейство Байдън и другите кланове в прогнилата Демократическа партия, с които са източили милиарди от американския бюджет. 

До 5-ти ноември рискът от провокации на всички места по света и най-много против Русия е голям! Дано повече хора си дават сметка в каква заплаха е човечеството и какво може да се случи в случай че в Кремъл седеше човек с сходно девиантно държание като задокеанските психопати, овладяли Съединени американски щати! Тези няма да се поколебаят пред нищо.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР